Vimla

För ett tag sedan så var min mobil färdig betald och jag sa upp mitt abonnemang. Så numera hoppar jag runt och i fredags bytte jag till Vimla. Dom har just nu en rätt schysst Deal som gör att man i 2 månader får 75% rabatt på deras abonnemang och det är ju galet nice!

I regel så har jag ett abonnemang i 3 månader och byter sedan, detta för att det ska vara så billigt som möjligt. Jag ser inte längre någon större anledning till att vara lojal mot ett abonnemang för jag upplever faktiskt inte att det är något som gynnar mig. Men Vimla gillar jag verkligen! Och jag tror på riktigt att jag kommer hålla fast vid dom ett tag. Men det kan jag iochförsig inte lova heller. Eftersom en bra deal är en bra deal.

Men jag tycker verkligen att man ska byta och prova vilken operatör som passar en själv bäst. Samt även vilken som ger en bäst deal och vem som har bäst kundservice och därför tycker jag att det är bra att hoppa runt lite. Det enda som tar emot lite, är att det skapas ett nytt kort till mig och jag får ett brevutskick med massa papper i. Det hade jag kunnat vara utan faktiskt. Det är nog lite därför som jag tänker att jag ska stanna kvar hos Vimla ett tag denna gången. Dock är/var deras kundservice under all kritik förra rundan. Riktigt riktigt dålig faktiskt så det tycker jag nog att man bör veta om man byter till dom som operatörer. Har man inga problem så är en dålig kundtjänst inget en bryr sig om… men har man det så är det verkligen hemskt med dålig kundservice! Oh andra sidan så kan dom ha blivit mycket bättre!

Utöver kundtjänstens brister, så är det så att jag gillar dom genuint, har haft dom innan och tycker inte att jag hade några större problem med dom. Jag har deras minsta och billigaste abonnemang eftersom jag inte behöver mer än det. Jag är mer eller mindre alltid där det finns WiFi att använda och då finns det ingen som helst anledning för mig att använda mig av mitt egna mobilsurf.

Många hundralappar

Det är faktiskt riktigt mycket pengar jag har sparat på att göra på det här viset. Jag har hoppat runt i snart ett år och jag tror faktiskt inte att jag betlat mer än 500kronor i mobilkostnader. Vilket känns väldigt bra om jag får säga det själv. Hur mycket betalar du i mobilkostnader varje månad?

Kram Sanne

premium

Mer från bloggen

Spara pengar är för alla!

Att jag tycker att alla ska kunna spara pengar tror jag inte är någon hemlighet. Jag tror inte heller att det är en hemlighet att

Gratis spabad

Spabad nästan gratis

Inlägget är ett betalt samarbete Jag tänkte på ett gratis spabad… Vet faktiskt inte om vi pratat om detta, kanske lite. Men jag tror på

Barbiedockorna

Fräscha upp barbiedockorna För ett tag sedan, långt innan min sjukskrivning. Så köpte jag dessa barbiedockorna som från barnens stora kusin. Men dom var verkligen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *