Pensionsspara med Nowo

Betalt samarbete med Nowo.se

Pensionsspara på ett enkelt vis. Nowo är för dig som vill spara i fonder, men som inte riktigt har tagit dig i kragen och kommit till skott att spara på fonder “själv”. 

Det är enkelt att spara med Nowo och det ger möjligheter till ett sparande utan att du själv behöver vara aktiv i det hela.

Passivt sparande

Är det verkligen något jag förespråkar? Nej egentligen inte, men jag förespråkar sparande- Att spara på detta viset är verkligen ett perfekt sätt att börja och dra igång med sitt sparande innan man börjar mer aktivt själv.

Allt sparande är bra sparande och det är enkelt att följa sina pengar på Nowos app. 

Använd gärna värdekoden mask455 så får du 50 kronor som start till ditt sparande. 

Tjäna pengar

I Nowos app så kan du tjäna pengar till din pension genom att svara på enkäter. Du får en liten summa på några kronor när du svarar på enkäterna och dessa sätts sedan in på ditt fondkonto. Det är inga stora summor det handlar om och det är en låg timpeng. Men varför inte göra detta samtidigt som du sitter på bussen eller gör något annat istället för att slösurfa?

Det som jag tycker är fint och lite peppande är att Nowo har gjort en uträkning på hur mycket dessa kronorna kommer vara värda om några år tackvare ränta på räntaeffekten. Se bilden.

Nowo

Återbäring

Nowo har också samarbeten med olika företag. Därför har dom möjligheten till att erbjuda dig återbäring på dina köp om du använder deras länkar när du ska handla något. Lite likt refunder, men sedan går pengarna direkt in på ditt sparande istället. Så det är ju en bra grej om du tycker om shopping och vill ha cashback. Mer om detta hittar du i appen.

Dagspar

Detta är en finurlig liten grej som jag tycker är fin, deras dagspar. Du kan spara så lågt som 10 kronor om dagen och så högt som 200 kronor om dagen. Kan du smygspara 200 kronor om dagen till din pension så är det bara att gratulera. Själv tycker jag att 10 kronor om dagen är alldeles lagom att “smygspara”. Nackdelen med detta är att det inte är ett dagspar som jag först trodde, utan det är ett veckospar. Så det dras inte 10 kronor om dagen utan det dras 70 kronor i veckan, varje måndag. Jag vet inte hur du funkar, men det blir lite jobbigt för mig, det hade varit “enklare” mentalt om 10 kronor försvann varje dag.

 

Oavsett så tycker jag ändå att detta är en fin grej och det finaste är att dom räknar också ut vad denna summan kommer resultera i i min pension. Så 10an om dagen, blir 800.000 kronor till min pension. 

Säkert för dig som sparare

Nowo har sina pengar hos Swedbank.
Dom har Riksgäldens investeringsskydd
Placeringen är även under Finansinspektionens tillsyn.

Du loggar säkert in med ditt BankID.

Följande text är direkt hämtad från Nowos hemsida

Investerarskydd är i Sverige en statlig garanti till investerare som har värdepapper och pengar hos finansinstitut som utför investeringstjänster åt sina kunder. Garantin innebär att den som anlitar ett finansinstitut skall kunna få ersättning för sina värdepapper och insatta pengar även om institutet går i konkurs. Däremot innehåller investerarskyddet inte någon garanti mot förändring i värdepappers marknadsvärde, utan utgör enbart ett skydd mot att värdepapper som förvaras av institutet försvinner i samband med en konkurs.

Via vår samarbetspartner Bambora AB går alla korttransaktioner som görs via vår sparplattform. Bambora AB är godkänd av bankernas och kortföretagens högsta säkerhetskrav PCI-DSS Level 1 och är godkänd som Betaltjänstleverantör av Finansinspektionen.

 

premium

Mer från bloggen

nowo

Pensionsspara med Nowo

Betalt samarbete med Nowo.se Pensionsspara på ett enkelt vis. Nowo är för dig som vill spara i fonder, men som inte riktigt har tagit dig

Hornavan hotell

Jag och min familj har blivit inbjudna till att bo på Hornavan hotell i Norrland. Det ska bli så himla häftigt! Jag som aldrig har

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *