Spara pengar är för alla!

Att jag tycker att alla ska kunna spara pengar tror jag inte är någon hemlighet.

Jag tror inte heller att det är en hemlighet att jag har försökt och sökt efter att hitta det mest ultimata sättet för dig och mig att Connecta på ett sätt där det blir hållbart för oss båda. Alltså att jag tjänar pengar och du slipper betala så mycket pengar för väldigt mycket värde.

Tanken var ju att denna hemsidan skulle vara den platsen, där jag kunde dela med mig av hela mig. Men nu blev inte det så. Utan det blev lite vajsing, det jag trodde jag skulle kunna få fick jag inte och det var inte alls så enkelt och smidigt som jag först hoppades och trodde att det skulle bli. Det handlar helt enkelt om in okunskap.

Nu tror jag dock att jag har hittat rätt forum för just detta och jag ser verkligen fram emot detta nya. Det kommer kunna bli riktigt bra. Det är en plattform som heter Boon och där kan jag dela Inlägg och filmer med er. Jag kan även köra Live, vilket jag tycker är riktigt roligt! 

Optimera ditt sätt att Spara pengar

Detta kommer bli vårt mysiga lilla krypin för oss som vill umgås, utvecklas och få ut mer av ett hållbart rikt liv. Det är enkelt för dig som medlem att interagera med mig och med övriga medlemmar. Det kommer vara enkelt för mig att ge dig det du önskar. Vi kommer tillsammans skapa det ni vill ha mer kunskap om.

Med Boon så kommer vi göra djupdykningar, jag kommer dela med mig av mitt privata. Jag kommer berätta hur jag tänker och det kommer vara precis så mycket värde som du ber om.

Vi kommer köra utmaningar och vi kommer köra tävlingar (Där kommer förresten snart att vara en tävling med ett riktigt fint pris!)

Budgetmorsan Premium

Okey, har du budgetmorsan premium 12 månader så vill jag att du skriver till mig via mejl eller på instagram. så löser vi så du har tillgång till Boon gratis. Självklart gör vi det. Är du månadsprenumerant, så kommer du märka att jag redan avslutat ditt abonnemang här inne. Men du är hjärtligt välkommen in till värmen på Boon!

Det svänger rejält. Ja det gör det. Jag håller på att lära mig och varje gång jag tar ett nytt steg mot något, så är det för att jag tror att det är detta som kommer vara det som fungerar bäst. Jag vill att du ska känna dig sedd och att du ska känna dig värdefull för det är du, verkligen. Du är det. Jag älskar när du kommenterar och jag älskar att prata med dig. Därför tror jag att Boon blir ett grymt bra ställe att interagera med varandra!

Det blir vad man gör det till

Min tanke är att vi skapar detta tillsammans, alltså det ni ber om det får ni. Därför är det så viktigt att du ber om saker och berättar vad du vill ha! Din önskan är min lag som Anden säger i Aladdin.

Det är ett månadsabonnemang och jag bestämmer vad det kostar. Det betyder att under uppstart så kommer det kosta 39 kr i månaden och så länge du fortsätter vara medlem genom att du köpt det för 39kr, därför är det också det du betalar varje månad. Men säger du upp ditt medlemskap och sedan vill bli medlem igen så kan du inte få det för detta introduktionspriset så enkelt är det.

Fortfarande massa gratis!

Instagram och bloggen fortsätter att vara gratis som vanligt och som vanligt finns där massa tips på hur du kan spara pengar. Men vill du ha mer av mig och samtidigt stötta mig så är det på Boon du ska hänga! 

premium

Mer från bloggen

Cashback och kreditkort

Det finns idag många Kreditkort och många olika cashbacklösningar att ta till när det kommer till att handla. Är det något som är bra? Jag

Spara el - Spara pengar

Spara el – Spara pengar

Genom att dra ner på din konsumtion kan du spara pengar åt alla. Hur är det möjligt? Ja tillgång och efterfrågan. Om ingen använder (vill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *