Onsdag 22 September – matsmart

Matsmart unwrapping. Heter det ens? Men i allafall så har jag gjort min första. Det känns rätt B att lägga ut när man ser hur många andra filmer som finns på youtube som är riktigt bra Redigerade också kommer jag med mitt råmaterial. Aja det vi kan säga om det är att det är Äkta iallafall.

Rea på matsmart

Matsmart hade i alla fall rea och jag valde att passa på att köpa på mig lite saker. Det jag verkligen är supernöjd med är:

 1. Tomatpure
 2. Julias present
 3. Tandkrämen
 4. Smothisarna

Det som var rätt onödigt var:

 • Sylten
 • Jordnötssmöret

Viktigt att tänka på när man handlar på Matsmart

Även om det finns hur mycket bra saker som helst när det kommer till Matsmart. Så är det faktiskt jätteviktigt att vara medveten in sina inköp. Allt är inte billigare och vissa saker är typ trasiga. Jag minns en gång när jag köpte granola bites och tänkte ha med det som kakor på utflykter också var dom helt mosade så det blev extremt dyr granola.

Självklart borde jag varit medveten om risken. Men det var inte något jag tänkte på och jag lärde mig av det.

Mina 10 tips när man handlar på matsmart.

 1. Köp det om du behöver det
 2. Kolla alltid datum. Även om saker håller längre än det säger. Så är det kanske dumt att köpa en stor kvantitet med kort datum.
 3. Kontrollera hur stor din förpackning du köper är. Ibland tror man att det är en större förpackning än vad det är.
 4. Tänk på att drycker tar mycket plats i fruktlådan och helt ärligt. Det är onödigt att köpa dryck därifrån.
 5. Håll koll på kostnaden så att du får det billigt men också så du får gratis frakt.
 6. Kolla alltid dagens erbjudande innan du lägger din order.
 7. Godis och snar i all ära, men överdriv inte. Det är inte hälsosamt.
 8. Köp ekologiskt! Detta är den absolut bästa grejen tycker jag.. Okey det behöver en egen rubrik..
 9. Bunkra sådant du använder och som håller länge oavsett utgångsdatum.
 10. Ha en regel på hur mycket billigare det måste vara för att du ska köpa det via matsmart.

Handla Ekologiskt

Matsmart har gjort att vi i mycket högre grad nu äter ekologisk mat. Tackvare att mycket av produkterna som säljs där är just ekologiska. Det innebär att min matkostnad inte blir billigare. MEN kvaliten på maten och dess påverkan på vår jord blir så mycket bättre. Tackvare matsmart äter vi alltså bättre mat.

Hur mycket billigare?

Jag har faktiskt en regel som jag har satt. Kundkorgen måste i slutet vara samma summa som jag sparat. Alltså måste jag sparat minst 50% på hela mitt inköp OCH få gratis frakt för att jag ska få handla.

 

Vill du handla på Matsmart?

premium

Mer från bloggen

Spara pengar är för alla!

Att jag tycker att alla ska kunna spara pengar tror jag inte är någon hemlighet. Jag tror inte heller att det är en hemlighet att

Gratis spabad

Spabad nästan gratis

Inlägget är ett betalt samarbete Jag tänkte på ett gratis spabad… Vet faktiskt inte om vi pratat om detta, kanske lite. Men jag tror på

Barbiedockorna

Fräscha upp barbiedockorna För ett tag sedan, långt innan min sjukskrivning. Så köpte jag dessa barbiedockorna som från barnens stora kusin. Men dom var verkligen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *