Budgetmorsan
Sanne Ek

  • 30 år, gift med Magnus 43 år,
  • Bonusmamma till Julia 17 år och Elias 14 år.
  • Mamma till Lily 5,5 år och Zoey 4 år.
  • Vi bor i Höganäs – Skåne i vackra Kullabygden.
  • Mina intressen är crossfit och Pilates, min trädgård och min resa mot självförsörjning av grödor under sommarhalvåret.

Mitt hållbara liv

Jag heter Sanne Ek och är Entreprenör, Kursledare och Influencer. Vilket betyder att det jag gör om dagarna är att motivera, inspirera och utbilda kvinnor till att ta över och tillbaka kontrollen över sin ekonomi. Detta är något som jag brinner extremt mycket för och det är också därför som jag finns  på Instagram och Facebook som Budgetmorsan och även här på min hemsida och blogg. Jag driver Facebookgruppen Ekonomiska mammor samt är grundare till hashtaggsen #Systernätverk #Tonårsekonomi #Fåpengarnaatträcka

Du kan hitta mig på Youtube och är du på språng men vill lyssna på mig när jag snackar så kan du alltid starta min podd ”tänk om jag visste”

Det är på är här på mina sociala medier som jag delar med mig av mitt innehåll online, både när det kommer till gratisguider och inlägg samt med mina onlinekurser i vardagsekonomi och Budgetmorsan premium – för dig som vill mer.
Bootcamp i hållbar ekonomi och livsstil

Jag vill ge er Dig verktyg som behövs för att ta tillbaka den ekonomiska kontrollen över Ditt liv…

Jag vill ha en Hållbar ekonomi och livsstil och det är även det jag vill motivera dig som är här inne att nå, eller kanske bara tumma lite på. Det är ju det som är så fint, jag vill ge dig verktygen som behövs för att ta tillbaka den ekonomiska kontrollen över ditt liv och därmed också hjälpa till på vägen mot ett mer jämställt samhälle.


Ja just det, jag planerar att vara mångmiljonär innan jag är 45 år.

Budget­morsan i media

Mars 2019 i Hallå Höganäs
Maj 2019 i HD
Februari 2020 hos Marcus Hernhag
8 November 2020 I Aftonbladet
29 December 2020 i VR

För Kontakt med mig, mejla budgetmorsan@gmail.com eller använd kontaktformuläret

Länkar

Premium

Detta erbjudandet är för dig som tycker att det sätt som jag lever känns som rätt sätt för dig, det är för dig som vill veta hur jag har blivit den jag är och hur jag har hamnat där jag är. Det är för dig som verkligen vill komma till en förändring eller för dig som är påväg dit själv. Det är för alla som vill mer.

Du kommer utan tveka få ta del av mig på ett helt annat sätt än innan.

59kr / månad

Budgetmorsan
Premium