Budgetmorsan

Budgetmorsan
Sanne Ek

  • 31 år singelmamma.
  • Mamma till Lily 7 år och Zoey 5 år.
  • Studerande
  • Vi bor i Höganäs – Skåne i vackra Kullabygden.

Mitt hållbara liv

Jag heter Sanne Ek. Jag vill att kvinnor ska ta över och tillbaka kontrollen över sin ekonomi. Detta är något som jag brinner extremt mycket för och det är också därför som jag finns  på Instagram och Facebook som Budgetmorsan och även här på min hemsida och blogg och är grundare till hashtaggsen #Systernätverk #Tonårsekonomi #Fåpengarnaatträcka

Det är här på mina sociala medier som jag delar med mig av mitt innehåll online, både när det kommer till gratisguider och inlägg. Men det handlar om så mycket mer än om pengar. Vad innebär ett rikt liv och hur når vi frihet. I dom flestas tankar så är pengar det självklara valet. I mitt med, men så började jag fundera och det är den funderingen ni får följa här och på instagram.

Jag vill ge er Dig verktyg som behövs för att ta tillbaka den ekonomiska kontrollen över Ditt liv…

Jag vill ha en Hållbar ekonomi och livsstil och det är även det jag vill motivera dig som är här inne att nå, eller kanske bara tumma lite på. Det är ju det som är så fint, jag vill ge dig verktygen som behövs för att ta tillbaka den ekonomiska kontrollen över ditt liv och därmed också hjälpa till på vägen mot ett mer jämställt samhälle.

Ja just det, jag planerar att vara mångmiljonär innan jag är 45 år.

Budget­morsan i media

Mars 2019 i Hallå Höganäs
Maj 2019 i HD
Februari 2020 hos Marcus Hernhag
8 November 2020 I Aftonbladet
29 December 2020 i VR
31 Oktober 2021 Expressen

För Kontakt med mig, mejla budgetmorsan@gmail.com eller använd kontaktformuläret

Länkar