När allt bara löser sig

Jag vet inte om du vet känslan av att du vill göra något. Du vet verkligen vad du vill och hur du vill göra det. Men du kommer verkligen inte på vägen dit. Alltså det är på riktigt helt omöjligt för dig att förstå hur vägen dit ska gå. Lite som Bastian i Den oändliga historian, han hade ingen aning om hur han skulle komma till prinsessan, förrän han hittade Falcor. Nu vet jag inte om denna liknelse säger något för dig, men för mig säger det allt.

Vad det var jag ville?

Jag ville komma på ett sätt att hjälpa dig utvecklas, få mer pengar över. Men samtidigt leva ett hållbart liv och SÅKLART ville jag tjäna pengar på det samtidigt. MEN jag ville inte att du skulle bli fattig på kuppen, jag ville att det skulle kunna fungera för alla. Men jag fick inte ihop ekvationen hur jag skulle kunna tjäna pengar och dessutom mycket pengar, samtidigt som jag ville hjälpa så många som möjligt. Så i klartext:

Jag vill hjälpa dig att leva ett mer hållbart liv – ett liv som du har råd att leva och jag vill tjäna pengar på det

Så kom det till mig. Du vet den där självklara känslan, den där aha känslan som alla pratar om. Hur är det möjligt att jag inte tänk på det tidigare?!
Eller jag har tänkt på det tidigare, allt är egentligen klart för det. MEN jag hade liksom inte löst hela ekvationen. Men nu är den löst.

Jag är så glad och tacksam

Över att jag kom hur jag skulle kunna fånga in er alla, från den som inte har så mycket pengar, till den som har råd.
Under Februari och Mars månad har du möjlighet att köpa Budgetmorsan VIP i 12 månader för 500kronor. Därefter så kommer möjligheten till att köpa 12 månader försvinna helt och du har enbart möjlighet att köpa månad för månad. Då till en kostnad från 99 kr månad (Genom att köpa ett år, så sparar du alltså minst 688 kronor mot om du köper månad för månad)

Teman för kommande år.


Matlista – hur kan man äta för 4000kr/mån 2vuxna och 2 barn
Barn och Ekonomi
Pension
Nöje
Budget
Sparande
Fonder och aktier
Att bli ekonomiskt fri

Utöver allt det, så berör vi även detta
Hållbartliv
Din inställning till pengar
Mina reflektioner kring mitt liv

Och såklart mycket mer!

Om det är värt det?

Hur mycket pengar lägger du på mat var månad?
Så om jag kan lära dig att laga mat för 4000kr/mån istället. Hur mycket sparar du på den månaden?
Om vi kör två sådana månader?
Ja då kan du själv se hur mycket pengar du kommer kunna spara, bara genom dom två månaderna. Du kommer verkligen få utdelning av detta.

41 kronor i månaden

Det är vad det kommer kosta dig om du slår ut det på 12 månader. Vad kan du få för 41 kronor?
Ja men tillexempel:
2/3 paket cigaretter
3,4 liter mjölk
1,5 kg äpple
1/2 månads netflix
1/2 flaska vin – eller 4 starköl
1 t&r biljett till jobbet

Det är värt det!

Till för alla

Detta är för alla, allt kanske inte passar alla, men det är för alla! Detta är verkligen en investering som jag tycker att du ska göra!
den 31/3 är sista dagen att köpa kursen, alltså har du denna lönen, februari lönen och Marslönen på dig att spara.
För att du ska kunna köpa detta och bli medlem i Budgetmorsan VIP så behöver du kanske spara. I sådanafall behöver du spara 167 kronor i månaden (räknat på att du kan spara från Januaris lön också).

Det är kanske värt att säga upp Netflix eller Spotify dessa månaderna? Eller sluta röka (gör det ändå). Det är kanske värt att prioritera lite annorlunda. Jag lovar att det kommer vara värt det och om du gör som jag säger, så kommer du ha massa pengar över.

Bootcamp och fondkursen?

Kommer detta att ersättas av VIP? Nej det kommer det inte. Tänk det såhär:
Det du får när du följer mig på Instagram är som en månad med middag hemma. Det är liksom prisvärt, eftersom du får det du betalar för.

Bootcamp och Fondkursen är som om du skulle gå på en extremt exklusive restaurang tillsammans med någon du tycker om. Ni får extremt mycket och bra mat – ni är riktigt nöjda när ni är färdiga och sedan får du reda på att du bara behöver betala för en av er. Ett himla klipp och du får så mycket för det men oavsett så är det fortfarande en rätt dyr kväll.

Budgetmorsan VIP är mer som att vi bara löser allt, du har mat på bordet hemma, men du kommer även få smaka på mat från den exklusiva restaurangen eftersom jag kommer lära dig att laga den maten hemma.

OBS! detta är ingen matkurs! Detta är bara ett exempel! OBS!
premium

Mer från bloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *