Matlistor vecka 4

Hej!

Denna vecka ligger rätt mycket krut på enkel mat, perfekt till sommaren, men såklart även nu. Många av rätterna passar precis lika bra som picknickmat som mat hemma vid köksbordet. Vi fokuserar även på att ta tillvara på maten, att lägga ner smart tid på matlagningen och psst. På torsdag är det valborg, den dagen är helt öppen för vilken mat du vill äta.

 

 

Detta är medlemsinnehåll

 

 

 

 

 

premium

Mer från bloggen

Spara pengar är för alla!

Att jag tycker att alla ska kunna spara pengar tror jag inte är någon hemlighet. Jag tror inte heller att det är en hemlighet att

Gratis spabad

Spabad nästan gratis

Inlägget är ett betalt samarbete Jag tänkte på ett gratis spabad… Vet faktiskt inte om vi pratat om detta, kanske lite. Men jag tror på

Barbiedockorna

Fräscha upp barbiedockorna För ett tag sedan, långt innan min sjukskrivning. Så köpte jag dessa barbiedockorna som från barnens stora kusin. Men dom var verkligen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *