Lördag 18e september

Hej.

Dagen har varit fullspäckad. Vilket gör att jag är helt utslagen. Alltså helt. Men vilken fantastisk födelsedag det blev för Lily. Eller ja, kalas.

Sanne och Magnus

Klippte lugg

Igår vid 21 tiden så fick jag för mig att klippa lugg. Fina Mimmi inspirerade mig. Hennes lugg åtminstone. Att jag klippte lugg själv gjorde så jag sparade 200 kr. Självklart blev det inte så bra som hos en grym frisör. Men jag är ändå nöjd.

Premiär

Nu på kvällen testade vi att göra friterade mini babybel och alltså! Omg så gott det blev!

Enkelt är det också. Dubbelpanera, alltså mjöl,ägg,ströbröd och fritera tills dom får fin färg, ät rätt omgående. Blev klart godkänt av familjen. Men det kommer ju hållas till när dom är på extrapris (även om du kan använda vilken ost som helst. Ska du fixa en schysst förrätt som ändå känns lyxig så röstar jag på detta tillsammans med rom, creme freish och rödlök! Det borde bli såååå gott. Vilket innebär att ska du fira nyår med mig så fixar jag förrätten 😘

Recept i klartext

Babybel ta av plast och vax. Rulla i mjöl, doppa i ägg, rulla i ströbröd. Fritera i olja tills dom får fin färg, ca 2 min/sida.

Kroppen börjar berätta att jag är på övertid. Jag tycker det är märkligt att huvudvärk och trötthet inte lagt sig ännu. Tänk om detta faktiskt är mitt nya normala det kommer vara jobbigt att anpassa och landa i. Jag tar inte värktabletter det känns inte bra att knapra 1000mg paracetamol 4 gånger om dagen. Även om jag måste erkänna att jag idag borde gjort det.

premium

Mer från bloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *