Dag 9

 

 

Detta är medlemsinnehåll

 

 

 

 

 

premium

Mer från bloggen

Spara pengar är för alla!

Att jag tycker att alla ska kunna spara pengar tror jag inte är någon hemlighet. Jag tror inte heller att det är en hemlighet att

Gratis spabad

Spabad nästan gratis

Inlägget är ett betalt samarbete Jag tänkte på ett gratis spabad… Vet faktiskt inte om vi pratat om detta, kanske lite. Men jag tror på

Barbiedockorna

Fräscha upp barbiedockorna För ett tag sedan, långt innan min sjukskrivning. Så köpte jag dessa barbiedockorna som från barnens stora kusin. Men dom var verkligen

2 svar

  1. Det kommer innebära att jag inte behöver gå runt med ont i magen och dåligt samvete över att ha så himla dålig koll på min ekonomi. Som mamma och sambo behöver jag verkligen få ordning på den biten, jag kan inte gå runt som en 16-åring och tänka att ”allt löser sig säkert!”
    Jag behöver kunna se mina barn och min sambo i ögonen och vara ärlig med min ekonomi.

    Det är vad det kommer innebära för mig.

    1. Marielle! Fantastiska du! Jag är så ledsen för din skull att du går runt och har ont i magen! Så ska det verkligen inte vara! Du är helt fantastisk och om det är något så är det bara att höra av sig så ska jag göra allt jag kan för att det ska bli så bra som möjligt för er! ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *