Konsumtion

På förekommande anledning(ar) så skriver jag detta inlägget. Detta inlägget är min sanning och mina åsikter. Du som läsare har rätt till dina egna och vill du dela med dig av dom, så är du välkommen att skriva dom, men var även beredd på att jag väljer att svara dig. Eftersom jag alltid (om jag inte råkar missa) svarar på mina kommentarer som jag får. 

Secondhand

Ni vet att jag förespråkar secondhand. Ni vet också att i mitt hem är väldigt mycket secondhand. Nästan 50% av allt här är begagnat och/eller omgjort. Ca 80-90% av mina kläder är numera secondhand. Eftersom jag tycker det är viktigt och jag hade behovet att köpa nytt nu när jag gått ner 50 kg.

Nyproduktion

Jag är inte emot att köpa nyproducerade kläder. Men jag är mer för att köpa secondhand. Om det finns något plagg som du vill ha, som du önskat och som du behöver och det är nyproducerat. Köp det då. Om det är viktigt för dig, som för mig. Så håll koll på hur kläderna är producerade. Fundera även om hur värt det är att köpa det plagg du vill ha. Kommer du att använda det tillräckligt mycket, jag pratar mycket om PPA och det är ju viktigt. Men jag tänker faktiskt PPAx2 prisperanvändning och påverkanperanvändning alltså hur värt är det att köpa produkten utifrån dess påverkan och dess användning.

Dela affiliatelänkar

Jag kommer absolut att dela affiliatelänkar när jag hittar bra rabatter – eftersom ni har röstat att ni vill att jag ska dela när jag hittar rabatter och står jag bakom företaget så kommer jag absolut att ha med affiliatelänkar och tjäna en summa på det.
Jag har däremot lovat att jag aldrig någonsin kommer utföra smygreklam och att jag aldrig kommer göra samarbete med företag som jag inte tror på och som jag själv inte kommer att få för mig att handla från.

Nyproduktion och secondhand?

Hur går det ihop att jag gör reklam för nyproduktion när jag förespråkar secondhand, ja men dels ovanstående anledningar. Men även för att saker måste få vara ”good enough” eller hur? Vi gör vårt bästa och ibland är vårt bästa kanske inte det bästa i andras ögon. Men alltså vet du, det är tillräckligt, idag är det tillräckligt. Imorgon tar vi nya tag. Som vanligt… VAR MEDVETEN i din konsumtion!

Visst är du vuxen till att kunna ta dina egna beslut kring vad du vill göra oavsett vad jag delar?

Kram Sanne

premium

Mer från bloggen

Spara pengar är för alla!

Att jag tycker att alla ska kunna spara pengar tror jag inte är någon hemlighet. Jag tror inte heller att det är en hemlighet att

Gratis spabad

Spabad nästan gratis

Inlägget är ett betalt samarbete Jag tänkte på ett gratis spabad… Vet faktiskt inte om vi pratat om detta, kanske lite. Men jag tror på

Barbiedockorna

Fräscha upp barbiedockorna För ett tag sedan, långt innan min sjukskrivning. Så köpte jag dessa barbiedockorna som från barnens stora kusin. Men dom var verkligen

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *