Inget Hållbartliv-konto

Häromdagen fick jag en kommentar om att mitt konto inte handlar så mycket om hållbarhet utan mest om ekonomi och pengar generellt. Det var bara en kommentar men den fick mig att tänka.

Vad är det som gör att mitt konto inte upplevs som att där är fokus på Hållbart liv, när jag tycker att allt i mitt liv strävar mot ett mer och mer hållbart liv. Minimalism mindre konsumtion (som är bra både för plånbok och jord), minskat svinn och skräponader. Men så slog det mig. Jag kanske inte visar det speciellt mycket. Och sen slog det mig, att ni kanske inte vill se det speciellt mycket. Men alltså det är ju det jag håller på med och min insikt är ju den att eller hållbart liv är både bra för plånboken och för vår jord. Dom håller liksom varandra i handen, nästan alltid. Det vill jag gärna förmedla och dela med mig av till er. Så det kommer bli fler inlägg om vad jag gör om dagarna och hur mitt liv ser ut. För det kanske kan hjälpa i det stora hela till en bättre värld och en bättre ekonomi för dig.

Vad har du för bra Hållbarhetsknep som dessutom är snäll mot plånboken?

Mina kommer i ett inlägg lite senare i veckan! ♥️

Kram Sanne

Kram Sanne

premium

Mer från bloggen

Spara pengar är för alla!

Att jag tycker att alla ska kunna spara pengar tror jag inte är någon hemlighet. Jag tror inte heller att det är en hemlighet att

Gratis spabad

Spabad nästan gratis

Inlägget är ett betalt samarbete Jag tänkte på ett gratis spabad… Vet faktiskt inte om vi pratat om detta, kanske lite. Men jag tror på

Barbiedockorna

Fräscha upp barbiedockorna För ett tag sedan, långt innan min sjukskrivning. Så köpte jag dessa barbiedockorna som från barnens stora kusin. Men dom var verkligen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *