Hitta sig själv

Hej, hur mycket är du värd. Jo jag menar verkligen precis så som jag skriver. Hur mycket är du värd. Jag är just nu inne i ett ordentligt paradigmskifte där jag söker efter mig själv. Detta året har börjat extremt annorlunda för mig. Jag har hamnat i situationer som jag inte riktigt förstått. Jag har fått saker i mitt knä som verkligen inte ska ligga där och jag har gått med en slags tjock mörk dimma över mig själv. Så när jag äntligen stoppade, satte ner min fot och sa ”Nej detta är inte okey, det accepterar inte jag och det var inte detta vi kom överens om” så skingrades dimman och varje steg kändes lättare och lättare för mig att ta.

Där och då satte jag punkt och jag satte även ett värde på mig själv, vad jag accepterar och inte. Det kändes väldigt skönt. Jag tror jag växte något extremt mycket med detta.

Vad detta har med ekonomi att göra egentligen? Well… Allt och ingenting tror jag faktiskt. För där och då, i detta mötesrummet så sa jag – jag ber om omedelbar förflyttning, annars säger jag upp mig omgående. Detta kunde jag göra, eftersom jag visste att jag hade min ekonomi iordning och att där var pengar att falla tillbaka till. Så på det viset är ju pengar makt. För mig gav detta mig makt att verkligen ta tillbaka kontrollen över mitt egenvärde och be allt skitsnack dra dit pepparn växer och det var verkligen en sådan befrielse. Jag är så tacksam.

Jag behöver inte lönearbeta. Jag VILL lönearbeta för att jag vet att jag gör skillnad på mitt arbete. Varje gång jag går dit, så gör jag mitt yttersta för att göra någon annan människas liv så bra det bara går och det är för mig helt fantastiskt att jag har möjligheten att göra det. Det ger mig mervärde och det ger mig fickpengar.

Att skapa sin egen framtid

Jag har också börjat inse hur mycket man skapar sin egna framtid. Hur mycket makt man har själv till att styra och ställa och att det som krävs är rätt mindset. Detta är jag helt övertygad om och har alltid varit. Men jag har liksom aldrig riktigt haft belägg eller någon fakta för detta, men det har jag nu och det känns riktigt jäkla bra.

Är detta något du skulle vilja läsa mer om?

Kram Sanne

premium

Mer från bloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *