Gratis Nextory

Inlägget innehåller en affiliatelänk till en tjänst som jag använder dagligen

Koden Budgetmorsan ger dig 30 dagars fri lyssning på Nextory

Jag lyssnar verkligen så mycket på ljudböcker för tillfället. Alltså riktigt riktigt mycket. När jag lämnat barnen på skolan, när jag är ute och går, när jag sitter och arbetar eller när jag bara behöver koppla av en stund.

Ljudböcker för alla

Men det absolut bästa är att barnen också börjat lyssna på ljudböcker. Dom har mobilförbud eller ja helt ärligt så har dom skärmförbud. Det blev alldeles för mycket skärmtid för dom. Så jag bestämde mig helt enkelt för att ta bort skärmtiden helt från dom. Jag tycker att det har blivit så himla mycket mer liv här hemma. På alla plan iof och när det blir lite för mycket och jag behöver få gjort något så kan jag ibland ge dom mobilen för att dom ska lyssna på ljudbok. Nu när vi ska skaffa kanin så har dom varit eld och lågor över att lyssna på faktaboken om kaniner. Och sen är det alla Disneyklassiker som finns där. Jag måste säga att det är så fantastiskt att ljudböcker kan ge dom det jag själv inte känner att jag riktigt hinner alla gånger. Ibland väljer jag att lägga mig med dom och lyssna på en ljudbok. Sanningen är den att jag egentligen jättegärna läser för dom. Men just vid läggdags så är det så extremt sövande att läsa och det känns som att jag ska somna långt tidigare än vad dom skulle göra. Så då lyssnar vi tillsammans, vi får myset och sedan får vi möjlighet att prata om den bok vi läste vid läggning i bilen till förskolan, vilket minskar risken för eventuella bråk i bilen. Första månaden var såklart gratis Nextory för oss också, men nu betalar jag för tjänsten och det gör jag faktiskt gärna. Det finns massa bra titlar för stora och små. Ibland lånar tom Mange min mobil och lyssnar på någon bok.

Oregistrerad mejl för gratis Nextory

Om du tänker Skaffa gratis Nextory vi denna länken så behöver det vara med en mejladress som inte redan är registrerad hos dom, här har jag lånat allas jag kan 😛 Innan jag till slut valde att fortsätta som betalande.

Ett tips är att 1. Välj det dyrare abonnemanget när du skaffar din gratis månad – då får du tillgång till alla dom exklusiva böckerna under din gratisperiod och om du lyssnar/läser snabbt så hinner du gå igenom allt du vill ha läst innan din provmånad är slut. Och därefter så kan du byta ner dig till det billigaste abonnemanget om du vill – för där finns också så mycket bra titlar!

Ett annat tips 2. Var noga med att hitta kampanjkodsknappen så du kan skriva i Budgetmorsan annars får du ”bara” 14 dagars gratis Nextory istället för 30.

Tips 3. Använd någon annans mejl om du redan signat dig sedan tidigare.

Tips 4. Var noga med att säga upp ditt abonnemang innan dom drar för nästa månad om du inte vill fortsätta. Sätt ditt alarm den dagen du ska säga upp ditt abonnemang.

Länken är en affiliatelänk

Vilket betyder att om du använder min länk och min kod, så får jag en ersättning för att jag varvat dig som kund. Men som vanligt. Jag gör inga sådana här delningar om jag inte gillar och använder tjänsten.

Med det sagt, så får du såklart gärna använda denna länken för att skaffa dig 30 dagars gratis Nextory

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *