Gratis mat

Skogens skatter. Det kan bli billigt om du har koll på vad som är och inte är ätbart i naturen och såklart kan det även bli livsfarligt om du INTE har koll och äter ändå. Så för att tillaga mat som du hittar i naturen så måste du vara väldigt medveten om vad det är du hittat!

Här är då champinjoner, kanske inte den dyraste varan som finns i en affär, men gratis mat är alltid tacksamt eller hur? Sedan att man får lite mental återhämtning när man är ute i naturen – eller det är kanske bara jag.

Eller som när grannen säger att vi får lov att plocka så mycket äpplen som vi kan hemma hos grannen! Det är sånt som uppskattas ända in i hjärtat på mig. Verkligen så himla uppskattat att kunna göra sådana här saker, för sanningen är ju den att han hade inte ätit upp dom och nu var det ett tag sedan vi var där och plockade och väldigt många hade blivit dåliga och några hade ruttnat. Så himla synd.

Men nu har vi iaf sparat ca 100kronor på att få plocka 3 kg äpplen hemma hos honom istället för att köpa svenska äpplen i affären.

Kram Sanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *