Första sidan!

Alltså detta är så extremt galet och surrealistiskt!

När vi började pilla med denna nya sida så upptäckte jag att jag hade fått kommentarer på den gamla bloggen som jag helt hade missat. Bland annat var där ett meddelande från Liisa Aus som ville skriva ett reportage om mig. Hon gillade min hemsida och vad det stod för och ville gärna skriva om det. Jag vet inte riktigt om ni kan föreställa det skräckblandade förtjusningen jag kände, dels att en journalist ville intervjua mig, men dessutom en journalist som sålde till aftonbladet! Och sen… Det var över 1 månad sedan hon skrivit till mig, var min chans för detta helt borta nu? Jag provade ändå och skickade ett sms. Hon svarade med glädjetjut – vilket kändes toppenbra för mig såklart.

Vi gjorde en telefonintervju pga Corona och sedan skickade Aftonbladet hem en fotograf till oss förra fredagen. Det kändes både konstigt och roligt och skrämmande. Jag hade ingen aning om hur stort reportaget skulle bli. Men med tanke på att där kom en fotograf hem till oss så förstod vi att det nog skulle bli lite större. Det sista han säger innan han lämnar oss är ”du kommer synas – jag lovar”

Ja men aldrig trodde jag väl att jag skulle synas på första sidan! Det känns verkligen orimligt galet och såklart otroligt roligt! Och en hel sida inne i tidningen också! Det känns så himla häftigt och jag är så glad över att kunna fortsätta sprida detta och att fler kanske får möjligheten att få upp ögonen för sin ekonomi!

Sen vill jag starkt poängtera att ändra sin livstil helt är inte ”så enkelt” och jag kämpar fortfarande med det. Men rubriker är till för att sälja ♥️

Kram Sanne

premium

Mer från bloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *