Spabad nästan gratis

Inlägget är ett betalt samarbete

Jag tänkte på ett gratis spabad…

Vet faktiskt inte om vi pratat om detta, kanske lite. Men jag tror på attraktionslagen. Du vet att man attraherar till dig det man vill ha i sitt liv. Tänker du på något tillräckligt mycket, på rätt sätt. Så kommer det att bli ditt. Denna ide konkurrerar inte med någon religion utan är applicerbart på alla. Så har vi pratat om det också.

Gratis spabad?

I våras så nämnde jag för vår granne att vi planerar att i framtiden ha ett spabad på baksidan av vårt hus. Det tog en tid och sedan pratade ”gubbarna” med varandra där det framkom att dom tänkt att göra sig av med sitt eftersom dom inte använder det och det ”kom med huset” vi fick gärna det gratis om vi ville. Men dom kunde inte garantera skicket.

Magnus har en kompis som heter Magnus, men som går under namnet Fagerberg. Han har egen firma och har coola leksaker, typ som en lyftkran. Så med den kom han och skickade över spabadet från grannarna, över vårt hus och in på baksidan av huset.

Ingenting är gratis

Det stämmer ju inte helt dock, eftersom vi faktiskt fick spabad av våra grannar och vi fick hjälpen av Fagerberg med transporten. Vilket vi är jätte jätte glada för och jag tror inte jag kan tacka tillräckligt faktiskt. Så mycket uppskattar jag det.
Men det är sällan det går så enkelt och vi var ju medvetna om att skicket på badet var rätt tvivelaktigt. Locket var helt trasigt, likaså ramen. Dessutom var där även något mekaniskt som inte riktigt ville fungera heller. Så det tog många timmar och ca 6000 kronor för ett nytt lock och säkert 3000 kronor i materialkostnad, plus då tiden som lagts ner.

Att det fungerade

Men det är rätt coolt ändå, att alla dom timmar jag har suttit och letat spabad på sidor som denna resulterade i att jag hade ett spabad på baksidan av huset för en bråkdel av vad ett nytt kostar. Tro mig, det var absolut aktuellt för oss att investera i ett nytt spabad också. Så detta blev verkligen hur himla bra som helst.

premium

Mer från bloggen

Cashback och kreditkort

Det finns idag många Kreditkort och många olika cashbacklösningar att ta till när det kommer till att handla. Är det något som är bra? Jag

Spara el - Spara pengar

Spara el – Spara pengar

Genom att dra ner på din konsumtion kan du spara pengar åt alla. Hur är det möjligt? Ja tillgång och efterfrågan. Om ingen använder (vill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *